-13%
Philips

Hue Adore Vägglampa till Spegel - Krom - IP44 230V

Art.nr: 8718696175729
1 859 Kr 1 617 Kr
Lagerstatus: 2
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Nu med Bluetooth!

Philips Adore är en familj av Hue badrumsarmaturer som ger ifrån sig ett fantastiskt ljus och ökar din komfort. Med Hue White Ambience funktionen kan du byta mellan kallare vita färger eller varmare gula färger på ljuset, så att du verkligen kan skräddarsy sin upplevelse beroende på tiden på dygnet och aktiviteten du utför. Familjen består att en stor mängd olika designer and erbjuder verkkligen allt du kan behöva. Varför inte kombinera dessa armaturer med en Hue Motion Sensor, så att ljuset tänds på rätt styrkaautomatiskt när du besöker badrummet under natten. När du är klar kommer ljuset stänga av sig själv när den inte känner av några rörelser.

 • Tipsa
  Tipsa en vän
 • Önska
Dela:

Denna armatur har fast ljuskälla av typen White Ambience där du kan ställa färgtemperaturen.

1st Hue Dim Switch medföljer.

Hue White Ambiance

Visste du att belysning kan förenkla din vardag? Med Philips White Ambiance kan du få tillbaka energin, väckas på morgonen, få hjälp att läsa eller bara koppla av. Du bestämmer! Detta gör du enkelt med antingen ett knapptryck i Hue-applikationen eller med hjälp av Hue dimmern. Gör dina dagliga rutiner till stunder att njuta av. Ställ in valfri nyans av vitt ljus, från energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Ett perfekt val för den sociala konsumenten som uppskattar välmående i hemmet.


4 olika ljusinställningar (Kelvin)

Ljus påverkar ditt humör, beteende och rutiner. Ställ in rätt stämning med hjälp av ljus under hela året. Fyra knappar för de olika ljusinställningarna. Genom ljusinställningen avslappna(Relax) får du ett behagligt mjukt sken av vitt ljus i ljusstyrkan 2200 kelvin. När du känner för att läsa(Read) kan du justera ljusinställningen upp mot 2900 kelvin med ett enkelt knapptryck som ger ett starkare vitt ljus. Tredje ljusinställningen på 4300 kelvin hjälper dig att koncentrera(Concentrate) och passar mycket väl vid studier eller arbete. Den sista ljusinställningen som höjer energin(Energize) i hemmet ligger på 6400 kelvin i ljusstyrka och passar utmärkt i samverkan med dagsljus.


Dimmer

Dimmern kan placeras överallt tillsammans med den lilla dockningsstationen som är trådlös. Dimmern används som antingen fjärrkontroll eller som en ljusknapp på väggen.


Naturligt vitt ljus

En ljuskälla med vackra och naturliga vita ljus. Genom appen på din smarta enhet kan du ställa in valfri nyans av vitt ljus, allt från kallt energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Du kontrollerar och styr- inte för ljust, inte för mörkt.


Kontroll via smarta enheter
Genom att synkronisera dina lampor och anslutna till din Philips HUE-brygga, kan du styra belysningen trådlöst från alla rum i hemmet. Därmed sköts all kontroll av ljus från din smarttelefon eller surfplatta vart du än i världen befinner dig.

Bluetooth

Denna produkt från Philips Hue har sedan mitten av 2019 blivit uppdaterad med en ny funktion som tillåter dig att kontrollera din Hue-belysning med en Bluetooth-koppling (kräver ingen Hue-brygga), utöver den redan existerande funktionaliteten som kräver en Hue Bridge (brygga). För att göra steget in i systemet lättare, kan du nu koppla dina ljuskällor till en speciell Hue Bluetooth applikation som ser ut och känns precis som den originella appen, fast med färre funktioner. Nu kan du välja upp till 10 olika ljuspunkter i ditt boende och sen pröva på Philips Hue så mycket du vill, innan du bestämmer dig för att kanske köpa en Hue brygga och uppdatera hela systemet till full funktionalitet. Väljer du att pröva på Hue via Bluetooth kommer allt ”smart hem”-funktionalitet dock inte försvinna! Förrutom Philips Hues accessoar Hue Switch, kommer du även att kunna koppla dina lampor till både Google Home och Amazon Alexa och på så vis styra dina lampor med rösten, precis som att du haft en Hue-brygga i hemmet. 

 • Dimbar och ställbar färgtemperatur
 • Effekt: 40W
  Totalt ljusflöde för armatur: 3 000 lm
 • Lampans livslängd 30 000h
  Material: Metall och plast
  Färg:  Krom
  Höjd: 6,4 cm
 • Djup: 13,8  cm
 • Bredd 59,5 cm
 • IP-klassning: IP44


IP-klassning: IP44
Spänning: 230V AC 50Hz
Typ av Lampa: White Ambience 2200 - 6500K
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här