Netatmo

Netatmo - Regnmätare

Art.nr: NRG01-WW
699 Kr
Lagerstatus: 1
Leveranstid: 1-3 Vardagar
Netatmo Rain Gauge - Wi-Fi regnmätare för din väderstation

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Netatmo Rain Gauge - Wi-Fi regnmätare för din väderstation

    Ansluts enkelt till din Netatmo väderstation via Wi-Fi
  • Regnmängden visas direkt i appen


Nu kan du som är väderintresserad enkelt läsa av, direkt i mobilen, hur mycket regn som har fallit just i din trädgård så att du vet om blommorna i rabatten behöver vatten eller inte! Netatmo Rain Gauge mäter mängden nederbörd per timme och den sammanlagda mängden regn över längre tidsperioder.

De uppmätta värdena sänds via Wi-Fi till Netatmo Weather Station och presenteras via den unika appen i din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Du kan ställa in om du vill att appen skall meddela dig när det börjar regna eller när det har fallit en viss mängd regn. Praktiskt t ex när du vill ha koll på om blommorna behöver vatten eller om det finns risk för översvämning.

Den speciella Netatmo-appen visar tydligt och överskådligt alla mätvärden från väderstationen och du kan välja att presentera dem som diagram för en dag, veckovis, månadsvis eller för hela året. Det finns också möjlighet att få meddelanden och varningar vid förinställda nivåer för de olika värdena.

Regnmätaren monteras enkelt i trädgården eller på balkongen med en vanlig skruv. Annars kan du montera den med hjälp av följande fäste: https://www.m.nu/vaderstationer/netatmo-mount-beslag-till-wind-rain-gauge