Steinel

Rörelsevakt IS 2160 Vit

Art.nr: IS2160Vit
549 Kr
Lagerstatus: 4
Leveranstid: 1-3 Vardagar
Ej betygsatt ännu

IS 2160 är en bas-rörelsevakt med underkrypskydd och bevakningsvinkel 160°. Den är avsedd för utom- eller inomhusbruk och används för detektering av mindre ytor, t.ex. garage, soprum, förråd, vid entré, vedbod etc. Sensorn är vridbar 90° i höjdled och 40° i sidled, vilket gör det enkelt att ställa i in bevakningsområdet. Reglage på undersidan för inställning av skymningsnivå och efterlystid. Kan monteras på vägg. Täckfilm medlevereras för möjlighet till justering och begränsning av bevakningsområdet.

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

IS 2160 är en bas-rörelsevakt med underkrypskydd och bevakningsvinkel 160°. Den är avsedd för utom- eller inomhusbruk och används för detektering av mindre ytor, t.ex. garage, soprum, förråd, vid entré, vedbod etc. Sensorn är vridbar 90° i höjdled och 40° i sidled, vilket gör det enkelt att ställa i in bevakningsområdet. Reglage på undersidan för inställning av skymningsnivå och efterlystid. Kan monteras på vägg. Täckfilm medlevereras för möjlighet till justering och begränsning av bevakningsområdet.Skyddsklass: IP54

Användningsområde: Utomhus, inomhus, för rörelsedetektering av i olika miljöer som garage, soprum, förråd, entre, mindre utrymmen inomhus.

Utförande: Rörelsevakt med helautomatisk funktion. Hus av ABS-plast. Inställning av funktioner med vred i underkant av sensorn.

Montage: Vägg. Utanpåliggande montage. Montagehöjd 2,5 -3,5m. över golv, högre montagehöjd ger sämre känslighet för sensorn. Två eller fler rörelsevakter kan kopplas samman (master-master), parallellkoppling, alla rörelsevakter kommer då få funktionen master.

Anslutning: I underkant alt. bakifrån, två anslutningshål 0 15 mm. Plint 3x1,5 mm2 + jordskruv. OBS, fas=svart, tändtråd=brun.

Maximal belastning: Max 4 st HF-don, drosslar, lågenergilampor (max 88µF) , dock total last max. 400 W lysrör. 600 W resistiv last. Minsta last 10 W.

Sensor: Max 12 meter för gående personer (ej rakt emot sensorn), bevakningsvinkel 160 °. Avskärmningar medföljer, för begränsning och finjustering av bevakningsområde. Sensorn kan vridas 40° i sidled och 70° i höjdled.

Skymningsnivå: 2 - 2000 lux (frånkoppling).

Efterlystid: 10 sek - 35 min.

Omgivningstemperatur: -20°C - +50°C.

Spänning: 230/240 V AC, 50 Hz Mått (h x b x d): 113 x 78 x 73 mm

Omdömen (0)
Du måste logga in för att kunna skriva omdömen Logga in
  • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

    Bli först med att skriva ett!