Philips

Taklampa & spotlights - Centris Hue special form white 4x5.7W

Art.nr: 8718696176054
4 999 Kr
Lagerstatus: Fåtal i lager
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Phlips Hue’s Centris är en modern och elegant aramatur som kombinerar Hue White and Color Ambiance med en toppkvalitativ ljuskälla. En perfekt armatur för större rum som kombinerar till exempel kök och vardagsrum eller för ytor som hallar där spotlightsen kan riktas mot kanske konst eller olika skåp. Denna kombination med takljuset och spotlights skapar en helt unik känsla och öppnar upp nya sätt att använda ljuset och att utnyttja ytorna. 

 • Tipsa
  Tipsa en vän
 • Önska
Dela:

Färg

Välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen, som gör det enkelt att spara dina favoritljusinställningar och hämta tillbaka bara med hjälp av ett fingertryck. Dessutom kan du ställa in valfri nyans av vitt ljus, från det kalla energigivande dagsljuset till det avslappnande varmvita ljuset.


Synkronisera

Genom att ansluta Hue-lampan med Hue-bryggan kommer du upptäcka en värld av ljus möjligheter. Integrera hela rummet i TV-tittandet (tillämpas på vissa TVn) eller ta din spelupplevelse till nästa nivå med valfri iOS eller smarta android-enheter via Philips Hue. Enkelt att komma igång med Philips Hue- bara genom att ladda ned en av apparna.

Naturlig väckning


Den här Philips Hue-lampan väcker dig på ett behagligt och naturligt sätt. Den gradvis ökande ljusintensiteten ger dig en känsla av att vakna upp med solljus. Du kan även programmera timer eller ställa in så att du informeras om inkommande samtal, meddelanden, uppdateringar på sociala medier, väder och andra viktiga meddelanden via din smarttelefon eller surfplatta.

ZigBee & Blåtand

Lamporna har stöd för både ZigBee och blåtand vilket innebär att du inte behöver ha en brygga för att styra lamporna. Läs mer om blåtandsfunktionen här: https://blog.m.nu/philips-hue-via-blatand-bluetooth/

Genom att synkronisera dina lampor och anslutna till din Philips HUE-brygga, kan du styra belysningen trådlöst från alla rum i hemmet. Därmed sköts all kontroll av ljus från din smarttelefon eller surfplatta vart du än i världen befinner dig.

 

 • Dimmbar och stöd för 16 miljoner färger
 • Effekt: 4x5,7W 
 • Antal spots: 4
 • Sockel spot: GU10
 • Lampans livslängd 25.000h
  Färg: Vit
  Höjd 12,7  cm
 • Längd 99,0  cm
 • Bredd 8,5 cmSpänning: 230V AC 50Hz
Typ av Lampa: White and Color Ambience
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här