Philips

Resonate Vägglampa Inox - White and Color Ambience Utökningskit 1x8W

Art.nr: 8718696174395
1 549 Kr
Lagerstatus: Fåtal i lager
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Resonate är det senaste tillskottet till Outdoor-familjen från Philips Hue. Silverarmaturen är robust med ett fast, klart ljus som lyser både upp och ner.

Med denna armatur kan du med hjälp av 16 miljoner nyanser utsmycka ditt hem på ett vackert och unikt sätt. Ställ in färg eller ljusstyrka för att skapa den exklusiva känslan som bara finns hos dig. Lampan är IP44 vilket betyder att den tål rinnande vatten och tillsammans med en lång livslängd gör Philips Hue till ett säkert val för att du ska ska få den bästa upplevelsen när det kommer till utomhusbelysning.


  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Hue White and Color Ambiance

Hue White & Color Ambiance har med vår teknik väldigt många möjligheter! Med ett knapptryck kan du välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen. Skapa en trevlig stämning genom att dämpa belysningen i takt med dygnet eller synkronisera belysningen i takt med din favoritlåt. Spara ner dina favoritinställningar så att du enkelt kan skifta från det ena till det andra. Här sätter verkligen användaren gränsen då det finns obegränsade möjligheter att göra vardagsbelysningen till en enastående upplevelse.

Säkerhet och bekvämlighet

Armaturen tänds eller släcks automatiskt när du antingen kommer hem eller går hemifrån. Du kan dessutom ställa in en timer som styr när lamporna skall släckas på fasta eller slumpmässiga tidpunkter. Via en app på din onlineuppkoppling kan du styra all din hembelysning.

Dekorativ utomhusbelysning


Utomhusbelysning kan förbättra trädgårdens eller uteplatsens utseende, stilfullt belysa gångstigar eller skapa den perfekta omgivningen för de där minnesvärda kvällarna med familj och vänner. Den ger ett varmvitt energibesparande ljus för en trivsam atmosfär.

Dimbar via Philips Hue Bridge
Watt: 8W/lamp

Inkluderade lampor: 1
Höjd: 18cm
Längd; 12cm
Bredd: 9,3cm
IP klassning: IP44

Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här