-11%
Philips

Appear Hue WACA EU wall lantern inox 2x8w

Art.nr: 8718696176207
1 649 Kr 1 468 Kr
Lagerstatus: Fåtal i lager
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Förläng dina kvällar med Philips Hue utomhusbelysning

Med Philips Hue Appear kan du skapa rätt stämning på din uteplats, balkong eller veranda och koppla av. Från ett varmvitt ljus som skiner som sommarsolen till ett iskallt dagsljus som för tankarna till vintern. Njut av 16 miljoner nyanser av vitt ljus som passar ditt humör året runt.

* Oändliga möjligheter - koppla av med ett varmt till kallvitt ljus eller pynta med ljus för högtidsstunderna

* Speciella ljuskällor för speciella tillfällen - enkel styrning och trevnad

* Styr det på ditt sätt! Komplett styrning från en smart enhet med Hue-bryggan (kräver en Philips Hue-brygga som köps separat)

* Specialdesignad för utomhusytor - högkvalitativt rostfritt stål och överlägsna syntetmaterial. Vädertålig (IP44)  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Pynta med ljus för högtidsstunderna

Festglädjen börjar här — med smart belysning! Med Philips Hue-lampor ger du ditt hem den rätta atmosfären för årets alla högtider: rött och grönt för jul, milda pasteller till våren, till och med ett djupt glödande lila för att skapa gatans läbbigaste spökhus till Halloween.

Kom hem med ljus

Armaturen tänds eller släcks automatiskt när du antingen kommer hem eller går hemifrån. Du kan dessutom ställa in en timer som styr när lamporna skall släckas på fasta eller slumpmässiga tidpunkter. Via en app på din online uppkoppling kan du styra all din hembelysning.

Dekorativ utomhusbelysning

Utomhusbelysning kan förbättra trädgårdens eller uteplatsens utseende, stilfullt belysa gångstigar eller skapa den perfekta omgivningen för de där minnesvärda kvällarna med familj och vänner. Den ger ett varmvitt energibesparande ljus för en trivsam atmosfär. Vägglampan Appear erbjuder ett subtilt men ändå kraftfullt ljus i en av 16 miljoner färger genom att rikta sina strålar både uppåt och nedåt, vilket skapar en skarp, riktad ljustriangel mot väggen till din entré eller altan. Lampan är IP44 vilket betyder att den tål rinnande vatten och tillsammans med en lång livslängd gör Philips Hue till ett säkert val för att du ska ska få den bästa upplevelsen när det kommer till utomhusbelysning.

Styr det på ditt sätt

Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta via Philips Hue-appen eller lägg till inomhusströmbrytarna i systemet för att byta ljus. Ställ in timers, aviseringar, larm och mycket mer och njut av den kompletta Philips Hue-upplevelsen. Philips Hue fungerar även med Homey, Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Assistant så att du kan styra belysningen med rösten.

Utomhusbelysning kan förbättra trädgårdens eller uteplatsens utseende, stilfullt belysa gångstigar eller skapa den perfekta omgivningen för de där minnesvärda kvällarna med familj och vänner. Den ger ett varmvitt energibesparande ljus för en trivsam atmosfär.


Dimbar via Philips Hue Bridge och Hue-app
Watt: 8W/lamp

Inkluderade lampor: 2
Höjd: 24 cm
Längd; 11,7 cm
Bredd: 8,4 cm
IP klassning: IP44
Material: rostfritt stål
Livslängd upp till: 25 000
Ljuskällan motsvarar en standardljuskällas: 49 W
Totalt ljusflöde för armatur: 1200 lm

Talks to Homey: Ja
Works with Hue Bridge: Ja
IP-klassning: IP44