Philips

Amarant Hue WACA EU gardenspot/floodlight

Art.nr: 8718696174425
1 649 Kr
Lagerstatus: Fåtal i lager
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Lys upp din uteplats med fantastiska färger

Sprid ljus över stora utomhusytor, som staket, väggar och häckar, med vit och färgad belysning. Du kan till och med koppla ihop flera spotlights för att skapa en kontinuerlig vägg av ljus. Den inbyggda metallskölden riktarljuset uppåt och utåt, vilket ger en jämn ljusspridning över stora ytor och eliminerar skarp bländning. Amarant är bäst för stora väggar, staket och häckar som tar upp en stor del av din trädgård.

* Oändliga möjligheter - färglägg din utomhusyta med 16 miljoner färger

* Speciella ljuskällor för speciella tillfällen - enkel styrning och trevnad

* Styr det på ditt sätt! Komplett styrning från en smart enhet med Hue-bryggan (kräver en Philips Hue-brygga som köps separat)

* Specialdesignad för utomhusytor - enkel att installera och ansluta flera lampor. Vädertålig (IP65)

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Med Philips Hue-utomhusbelysning finns det inga gränser för den magi du kan skapa.

Lek med 16 miljoner färger och alla nyanser av vitt ljus för att skapa de effekter du vill. Framhäv objekt, träd eller gångar så att dina ytor sticker ut. Använd Hue-appen för att spara dina favoritljus inställningar och hämta dem när du vill med en enkel fingertryckning. Amarant linjär spotlight är en del av LowVolt-systemet och ansluts till en Philips Hue-strömkälla.

Speciella ljuskällor för speciella tillfällen

Festglädjen börjar här — med smart belysning! Med Philips Hue-lampor ger du ditt hem den rätta atmosfären för årets alla högtider: rött och grönt för jul, milda pasteller till våren, till och med ett djupt glödande lila för att skapa gatans läbbigaste spökhus till Halloween.

Styr det på ditt sätt

Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styrbelysningen från din smartphone eller surfplatta via Philips Hue-appen eller lägg till inomhusströmbrytarna i systemet för att byta ljus. Ställ in timers, aviseringar, larm och mycket mer och njut av den kompletta Philips Hue-upplevelsen. Philips Hue fungerar även med Homey, Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Assistant så att du kan styra belysningen med rösten.

Enkel att installera och utöka

Lys upp mörka gångar, framhäv ditt trädgårdslandskap eller skapa en unik stämning på uteplatsen. Du kan göra det själv med hjälp av Hue-spottar eller -pollare. Produkterna har på lågspänning, är säkra att använda och enkla att installera. Inget krångel längre för att få belysning utomhus: skapa och utöka som du vill.

Vädertålig (IP65)

Den här Philips Hue-armaturen är särskilt utformad för utomhusmiljöer och har genomgått noggranna prestandatester. IP-klassen anges med två siffror: den första hänvisar till skyddet mot damm och den andra till skyddet mot vatten. Den här armaturen är IP65-klassad, vilket innebär att den är skyddad mot vattenstrålar med lågt tryck från alla håll. IP65 är en högre nivå än IP44 och används vanligtvis för armaturer som placeras nära marken eller kräver mer skydd på grund av vissa utomhusförhållanden.

Dimbar via Philips Hue Bridge och Hue-app
Watt: 20W/lamp
Inkluderade lampor: 1
Höjd: 5 cm
Längd; 79,5 cm
Bredd: 6,8 cm
IP klassning: IP65
Livslängd upp till: 25 000 h
Ljuskällan motsvarar en standard ljuskällas: 104 W
Totalt ljusflöde för armatur: 1400 Lampteknologi: LED, 24 V
Ljusfärg: 2 000–6 500 Hue White Color Ambiance
Nätström: 24 V

Talks to Homey: Ja
Works with Hue Bridge: Ja
IP-klassning: IP65
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här