Smarter

Smarter - iKettle 3.0

Art.nr: SMKET10
1 299 Kr
Lagerstatus: 12
Leveranstid: 1-3 Vardagar
Ej betygsatt ännu

Med iKettle 3.0 är det slut med att stå och vänta i köket på att vattenkokaren ska koka vattnet. iKettle 3.0 är ansluten till ditt Wi-Fi-nätverk och Smarter-appen ger dig enkel och snabb kontroll med ett par enkla tryck på din smarta enhets skärm. Därför är det både enkelt och bekvämt att styra alla dina Smarter-produkter från en enda enhet. Nya iKettle 3.0 är designad med eleganta och skarpa linjer nedifrån och upp, dessutom är den uteslutande tillverkad av de allra bästa materialen.

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Trådlös kokning från var du än är

Nu är det slut med att stå och vänta i köket på att vattenkokaren ska koka vattnet. Häng på soffan, i sängen eller i trädgården istället och låt iKettle arbeta i köket under tiden. Oavsett om du är supereffektiv eller riktigt lat, kommer iKettle 3.0 att spara dig över två dagar om året. Så kan du istället fundera över vad du ska göra med all din nyvunna fritid.

Designad från grunden

Med hjälp av eleganta och skarpa linjer följer iKettle 3.0 en mycket klassisk design. Nya iKettle 3.0 är nedifrån och upp konstruerad av endast de allra bästa materialen. iKettle 3.0 är designad med ett öga för kvalitet med allt från rostfritt stål till ett extra starkt handtag och lock.

En helt ny Smarter-app

iKettle 3.0 är ansluten till ditt Wi-Fi-nätverk, och med Smarter-appen kan du enkelt och bekvämt styra alla dina produkter från Smarter via en enda enhet. ”Central-dial”-funktionen ger dig möjlighet att anpassa din brygd på bara ett par sekunder och ger dig enkelt och snabbt kontroll med bara ett par enkla tryck på din smarta enhets skärm. Kontrollera och bevaka vattentemperaturen eller kolla vattennivån i iKettle 3.0. Den nya Smarter-appen gör allt.


• Vattenkokare med Wi-Fi-uppkoppling
• Skarp design i kraftiga material
• Koka vatten från var du än är
• Styr temperaturen och kontrollera vattennivån via Smarter-appen
• Smarter-appen styr alla produkter från Smarter


Vad följer med?

iKettle 3.0 vattenkokare 1,8 L
iKettle 3.0 el-anslutning 230V AC
Instruktionsmanual

Wireless 802.11 b / g / nWPA / WPA2 - Kräver 2,4GHz router
Anslutning 220-240V ~ 50 / 60Hz
Effekt 2000-2400W (10A)
Vattenmängd: 1,8L

Omdömen (0)
Du måste logga in för att kunna skriva omdömen Logga in
  • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

    Bli först med att skriva ett!

Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här