-15%
Nedis

Smart Vattenläckagesensor - WiFi

Art.nr: WIFIDW10WT
349 Kr 297 Kr
Lagerstatus: 3
Leveranstid: 1-3 Vardagar
WiFi Smart vattenläckagedetektor | Batteridriven
  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Den här smarta trådlösa vattenläckagedetektorn med larm skulle inte kunna vara enklare att använda. Den ansluts direkt till ditt Wi-Fi utan att en separat hubb krävs. Gör det enkelt att övervaka vattenläckage på svåråtkomliga ställen.

Den må vara enkla att använda, men den löser ett mycket komplicerat problem. De flesta vattenläckor börja på svåråtkomliga ställen som under golv, bakom väggar eller under skåp. Äntligen kan du nu övervaka riskområden och få en tidig varning om vatten detekteras, innan det blir ett stort problem.

Övervakar mer än en meters rör
Allt du behöver göra är att placera enheten där det kan finnas ett problem. Du kan använda den praktiska, tunna extendern för att övervaka svåråtkomliga ställen, tack vare bredden på bara 6 mm och längden på 115.0 cm.

Underhållsfri
Den här underhållsfria enheten har en standbytid på över två år, så du kan känna dig helt lugn väldigt länge.

Pushmeddelanden
Om den trådlösa vattendetektorn känner av vatten utlöser den en ljudsignal för att varna dig och skickar ett pushmeddelande till din mobiltelefon. Vid första tecknet på problem är du redo att agera. Med en trådlös räckvidd på upp till 45.0 m kan denna detektor placeras på de mest svåråtkomliga ställena i hemmet eller på kontoret.

Om Nedis® SmartLife

Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter – såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga Wi-Fi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt. Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.