prisjakt m.nu på Prisjakt:
starrating
9.78 / 10
Läs våra omdömen

Trygg Ehandel

     
2000 kr kvar till fri frakt Posten MyPack
Kundkorgen är tom :(
Frakt från 0Kr med 1:a klass brev.
Fler fraktalternativ visas i kassan
Mätteknik för alla

Vad tycker kunderna? Vad tycker kunderna?
SwiidInter Cord Switch - White av Andreas Skrivet datum: lördag 03 oktober, 2015
SwiidInter Cord Switch - White Funka bra verkar det som. Dock är det extremt störande med det blåa ljuset. Lyser ju nästan mer än själva lampan om man har den för att styra "mysbelysning". Löste det dock genom att pilla in lite eltejp över LEDarna på PCBn. Hade ju helst sett att LEDarna gick att styra mha Z-wave config.

Betyg: 3 av 5 stjärnor! [3 av 5 stjärnor!]
On/​Off Socket gen5 - POPP av Magnus Skrivet datum: onsdag 30 september, 2015
On/​Off Socket gen5 - POPP Stänger av och på som det ska oftast. Dock så verkar reläet "studsa" en del ibland, dvs den smattrar av och på ett par gånger med växelspänningens frekvens innan den hamnar i rätt läge. Så jag skulle nog inte vilja koppla något känsligt till detta uttaget. Den inbyggda effektmätningen fungerar som så att man anger ett fast värde som enheten som är kopplad till den drar, vilket man då måste veta i förväg, och så rapporteras det värdet när den är påslagen. Dvs den känner inte av själv effekten ...

Betyg: 3 av 5 stjärnor! [3 av 5 stjärnor!]
HiFiBerry Digi+ transformer with Spacers for RPi 2/A+/B+ av Anton Skrivet datum: tisdag 29 september, 2015
HiFiBerry Digi+ transformer with Spacers for RPi 2/A+/B+ Fungerar som den ska. Enda nackdelen är väl att Raspbian varianten man kan installera med drivrutinerna förkonfigurerade har problem med GUI:t. Man måste alltså köra allt i terminalen. Känner man sig bekväm med det är det dock inga problem! Kör Raspbian och Mopidy med Spotify plug-in.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Z-Wave.Me USB Stick av Thomas Skrivet datum: onsdag 23 september, 2015
Z-Wave.Me USB Stick Fungerar bra men räckvidden är bedrövlig. 3 m fungerar men inte mer.

Betyg: 2 av 5 stjärnor! [2 av 5 stjärnor!]
Fibaro Home Center 2 av Jonas Skrivet datum: tisdag 22 september, 2015
Fibaro Home Center 2 Har använt Micasaverde Veralite och nu bytt till Fibaro (dryga månaden sedan). Att jämföra de två som Apple/Windows - som jag har sett vissa göra - haltar ordentligt, i mitt tycke; snarare som Windows/Linux, i så fall. HC2 är i alla avseenden helt överlägsen Vera:n. Medan Vera:n gav mig bekymmer från början till slut, har min HC2 fungerat helt klanderfritt. Det enda jag saknar är Garret Powers AutHomation-app, som ej fungerar med Fibaro. Men Fibaro-appen fungerar ändå alldeles utmärkt. E...

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
On/Off Socket - Philio Tech av Leif Skrivet datum: måndag 21 september, 2015
On/Off Socket - Philio Tech Trodde att denna produkt skulle fungera med vårt larm från Webehome. Har dock inte lyckats få det att fungera tillfredsställande. Larmets z-wave gateway hittar brytaren men tappar kontakten hela tiden. Fungerar ej att fjärrstyra den via larmets gateway. Fungerar säkert med en annan controller om man ser till övriga rescensioner. Tror inte att det är något fel på produkten utan att det är larmets gateway för z wave som inte klarar den.

Betyg: 2 av 5 stjärnor! [2 av 5 stjärnor!]
Fjärrströmbrytare (3500W) IP44 - Nexa LGDR-3500 av Leif Skrivet datum: mÃ¥ndag 21 september, 2015
Fjärrströmbrytare (3500W) IP44 - Nexa LGDR-3500 Trots att jag har denna kontakt placerad ute så fungerar det bra med signalerna från Tellstick Net som är placerad inomhus. Använder den till att styra ett motorvärmaruttag. Bekvämt att kunna ställa in tiderna via datorn istället för att krångla med en timer. Skaffar man Telldus live pro så kan man styra uttaget efter vilken temperatur det är ute också. Kommer nog att skaffa fler av den här för att styra utebelysning till jul. Helt nöjd med produkten.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
TellStick Net av Leif Skrivet datum: måndag 21 september, 2015
TellStick Net Prisvärt system som är enkelt att installera. Använder denna med fjärrströmbrytare från Nexa och temperatursensor från Proove. Gick även lätt att inkludera våra gamla Nexa fjärrströmbrytare som vi haft i många år. Rekommenderas om man vill ha ett prisvärt alternativ till z-wave.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Fjärrströmbrytare 3x2300W Vit/Silver - Nexa PB-3-VIT av Leif Skrivet datum: mÃ¥ndag 21 september, 2015
Fjärrströmbrytare 3x2300W Vit/Silver - Nexa PB-3-VIT Mycket prisvärda. Använder dessa med Tellstick Net och de fungerar utan problem. Lätta att inkludera med Tellstick Net och med medföljande fjärrkontroll. Styr alla fönsterlampor med dem. Har fungerat utan problem och inte missat en enda gång. Kommer nog att köpa flera.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Inne och ute termometer. LCD-display. TellStick- och RFXtrx433E-kompatibel av Leif Skrivet datum: måndag 21 september, 2015
Inne och ute termometer. LCD-display. TellStick- och RFXtrx433E-kompatibel Gör det den ska för ett överkomligt pris.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Visar 1 till 10 (av 560 omdömen) Resultat Sidor:  1  2  3  4  5 ...  [Nästa >>] 

© 2015 m punkt nu Sverige AB