prisjakt m.nu på Prisjakt:
starrating
9.81 / 10
Läs våra omdömen

Trygg Ehandel



     
2000 kr kvar till fri frakt Posten MyPack
Kundkorgen är tom :(
Frakt från 0Kr med 1:a klass brev.
Fler fraktalternativ visas i kassan
Mätteknik för alla

Vad tycker kunderna? Vad tycker kunderna?
On/Off Socket - Philio Tech av Fredrik Skrivet datum: torsdag 26 mars, 2015
On/Off Socket - Philio Tech Fungerar alldeles utmärkt med Zipabox, lätt att inkludera, snabb och svarar perfekt vid varje kommando.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Motion Sensor - Fibaro av Fredrik Skrivet datum: torsdag 26 mars, 2015
Motion Sensor - Fibaro Fungerar bra med Zipabox, fick bara stänga av skaksensorn pga för många falsklarm. Snabb på att detektera rörelser, perfekt till ljusstyrning och larm.

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Multisensor - Light / Temp / Door - Philio Tech av Fredrik Skrivet datum: torsdag 26 mars, 2015
Multisensor - Light / Temp / Door - Philio Tech Fungerar fint med Zipabox, har installerat 6st hitills. Dock visas ljusvärden i % och inte lux som det bör men för övrigt perfekt funktion.

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Multisensor - Light / Temp / Door - Philio Tech av Mikael Skrivet datum: onsdag 25 mars, 2015
Multisensor - Light / Temp / Door - Philio Tech Perfekt! Tveksamt dock om det är så klokt med temperaturmätare alldeles vid dörr tätningen men har man en annan temp i huset så detekterar den ju kallraset:)

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Door & Window Sensor gen5 - Vision av Mikael Skrivet datum: onsdag 25 mars, 2015
Door & Window Sensor gen5 - Vision Tveksam. Rapporterar batteriet felaktigt sporadiskt. Har dessutom dålig räckvidd! Funkar inte där tex. Philio PHI_PSM01 funkar utan problem. Hade dessutom en gammal Nexa kontakt på samma ställe och det gick bra. Jag kör Zipabox.

Betyg: 1 av 5 stjärnor! [1 av 5 stjärnor!]
VERA EDGE av Patrik Skrivet datum: onsdag 18 mars, 2015
VERA EDGE Nackdel (mars 2015) är att det finns inget bra IFTTT system implementerat ännu. Luup eller enklare Pleg bör pluggas på tills dess. Detta ska enligt Vera trilla in under detta år. Vill ni slippa ev problem med rfxtrx (som går att lösa, förlänger installatilnsprocessen lite bara) så bör ni välja en Vera3 och inte köra UI7

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
RFXtrx433E USB 433.92MHz Transceiver av Patrik Skrivet datum: onsdag 18 mars, 2015
RFXtrx433E USB 433.92MHz Transceiver Att tänka på vid köp till Vera Edge (mars 2015) är att edgen har en buggad usb port därmed känns inte rfxtrx igen. Detta avhjälps med en avbild som support har gett till vera edge kunder (finns massa länkar på micasaverde) glöm ej att det är beta 3 rfxtrx filer som skall användas. Inte alpha4 som hittas på rfxtrx hemsida. All info om dejta finns som sagt på micasaverdes forum.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
RGBW Wireless Lighting Bulb - Zipato av David Skrivet datum: måndag 16 mars, 2015
RGBW Wireless Lighting Bulb - Zipato Då Vera inte har stöd för färgerna ännu drar det ner betyget något. Det hade inte gjort något om lampan tändes när strömmen kommer åter. Då kunde lampan använts "manuellt" också. Eller åtminstone tändas om man rör på den när den ändå har sensor inbyggt. Lampan är ganska stor (lång) och har ett framåtriktat ljus vilket gör att den fungerar bra i en hängande lampa över tex ett bord, men är inte så bra till lampor där man vill ha ett jämnt ljus runt hela rummet. Jag kommer inte skaffa fler såna...

Betyg: 3 av 5 stjärnor! [3 av 5 stjärnor!]
PiTFT - Assembled 480x320 3.5" TFT+Touchscreen for Raspberry Pi av Johan Skrivet datum: måndag 16 mars, 2015
PiTFT - Assembled 480x320 3.5" TFT+Touchscreen for Raspberry Pi Trevlig manick som fungerade riktigt fint. Touchen är ibland lite långsam men när man anpassat fingrarna fungerar den OK. Saknar dock en bra låda till skärmen. Använder den som kontrollpanel på en raspb+ för att styra larm/hemautomation.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Trådlöst nätverkskort USB Nano av Johan Skrivet datum: mÃ¥ndag 16 mars, 2015
Trådlöst nätverkskort USB Nano Fungerade helt ok i min raspberry B+. Krävdes en del modifieringar för att få den att lira stabilt, men de berodde på min accesspunkt (Apple Airport Express) som först körde med en automatisk kanalväljare, då fick jag bara 1Mbit/s från raspberryn. När jag valde kanal statiskt så gick hastigheten upp i 48MBit/s som brukligt. Rekommenderas.

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Visar 1 till 10 (av 551 omdömen) Resultat Sidor:  1  2  3  4  5 ...  [Nästa >>] 

© 2015 m punkt nu Sverige AB