prisjakt m.nu på Prisjakt:
starrating
9.78 / 10
Läs våra omdömen

Trygg Ehandel





     
2000 kr kvar till fri frakt Posten MyPack
Kundkorgen är tom :(
Frakt från 0Kr med 1:a klass brev.
Fler fraktalternativ visas i kassan
Mätteknik för alla

Vad tycker kunderna? Vad tycker kunderna?
R-pi i2c 1wire expansion module [v1.1] av David Skrivet datum: måndag 25 juli, 2016
R-pi i2c 1wire expansion module [v1.1] Lite pyssel att få igång men det berodde på SBS. Har nu rullat utan problem i ca 6 månader för mitt 1wire tempnät i källare och entréplan. =)

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
NES30 PRO "Crissaegrim" Gamepad - Bluetooth/USB av Björn Skrivet datum: söndag 24 juli, 2016
NES30 PRO "Crissaegrim" Gamepad - Bluetooth/USB Har bara provat med emulatorer på Android men till det fungerar det klockrent. Kontrollerna känns bra. Extra trevligt med ett gammaldags styrkors då man kör gamla spel. Vid ungefär varannan start av kontrollen måste jag in i Bluetooth inställningarna för att den skall "koppla upp" mot plattan. Den har inte tappat parningen men behöver ändå in i inställningarna och klicka på Gamepaden där för att det skall funka, men det är inget som stör mig.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Z-Wave.Me Wall Controller (Without frame and paddles) ZME_WALLC-S av Lars Skrivet datum: fredag 22 juli, 2016
Z-Wave.Me Wall Controller (Without frame and paddles) ZME_WALLC-S System: Raspberry pi 3, Z-Stick gen5, Domoticz. Rätt bökig att få igång. Krävdes en hel del uppdateringar i konfigurationsfiler och test för att få det att fungera. Kanske mest ett Domoticz problem men konfiguration för den finns, men den verkar som om den kan inte identifieras utan handpåläggning. Dåliga instruktioner medföljer, finns bättre på hemsidan.

Betyg: 3 av 5 stjärnor! [3 av 5 stjärnor!]
Schneider Exxact Primo Strömställare Kron komplett Vit (Standard 2 vippor) av Samuel Skrivet datum: torsdag 21 juli, 2016
Schneider Exxact Primo Strömställare Kron komplett Vit (Standard 2 vippor) Brytare med riktigt bra kvalitet, tar upp minimalt med plats i dosan så ZWave-puckar osv ryms utan större problem.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Fibaro Dimmer 2 FGD-212 av Johan Skrivet datum: lördag 16 juli, 2016
Fibaro Dimmer 2 FGD-212 Utmärkt produkt. Kopplar ihop den med mitt system som kör domotiga.nl Är uppe i 40st sensorer & brytare nu i blandad miljö (Z-wave, 1-wire & rfxcom).

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
On/Off Socket IP44 Gen5 - Popp av Daniel Skrivet datum: lördag 16 juli, 2016
On/Off Socket IP44 Gen5 - Popp Nu har tyvärr min Popp lagt ner den med. Z-Wave delen fungerar, men relät verkar stendött. Fungerade dock bra så länge den fungerade.

Betyg: 2 av 5 stjärnor! [2 av 5 stjärnor!]
Z-Wave.Me USB Stick av Daniel Skrivet datum: onsdag 13 juli, 2016
Z-Wave.Me USB Stick Verkar inte fungera med Fibaro Motion Sensor, alla sensorerna dyker inte upp. (Domoticz)

Betyg: 2 av 5 stjärnor! [2 av 5 stjärnor!]
Tubmotor 24V för 20mm rör av Kenth Skrivet datum: onsdag 13 juli, 2016
Tubmotor 24V för 20mm rör Fungerar utmärkt. Enkelt att konfigurera med den instruktion som finns på bloggen. Det är lite knepigt att få flera motorer att gå helt synkront men det har ju inte med funktionen och motorerna i sig att göra. Köpte komplett kit med Qubino shutter dc och det fungerar klockrent med Domoticz.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Z-Stick gen5 - ZW090 - Aeon Labs av Marcus Skrivet datum: måndag 11 juli, 2016
Z-Stick gen5 - ZW090 - Aeon Labs Funkar fint. Använder den med en Raspberry PI 3 med Openhab.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Paket för att styra rullgardin från IKEA/JYSK/Kirsh/Gardinia via Z-Wave - 12V av Daniel Skrivet datum: onsdag 06 juli, 2016
Paket för att styra rullgardin från IKEA/JYSK/Kirsh/Gardinia via Z-Wave - 12V Jag är verkligen en novis inom Z-wave, men lyckades till slut få till detta så att det fungerar precis som tänkt. Jag använder det här paketet för att dra ner en rullgardin från Ikea som jag använder som projektorduk i sovrummet. Jag använder det ihop med Zipabox. En sak som jag inte förstår riktigt är att tidsangivelsen för hur långt den ska rullas ner. Den anges i 0,1 sekunders-enheter (skriver man t.ex. in 50 så ska den rulla ner i 5 sekunder). Men det jag anger där stämmer inte överens me...

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Visar 1 till 10 (av 621 omdömen) Resultat Sidor:  1  2  3  4  5 ...  [Nästa >>] 

© 2016 m punkt nu Sverige AB