prisjakt m.nu på Prisjakt:
starrating
9.79 / 10
Läs våra omdömen

Trygg Ehandel

     
2000 kr kvar till fri frakt Posten MyPack
Kundkorgen är tom :(
Frakt från 0Kr med 1:a klass brev.
Fler fraktalternativ visas i kassan
Mätteknik för alla

Vad tycker kunderna? Vad tycker kunderna?
Micro Switch - Aeon Labs av Samuel Skrivet datum: fredag 04 september, 2015
Micro Switch - Aeon Labs Enklaste möjliga zwave-brytare. Kan styras via extern knapp i egen krets, verkar även finnas möjlighet att styra via live wire men ej testat själv. Funkar bra att direktassociera med andra brytare (alla 2-poliga brytare som läggs in i brytarens associationsgrupp 2 kommer att styras som slavenheter). Tre nackdelar som kan vara bra att känna till: (1) Den är omotiverat klumpig, ryms inte bakom alla brytare. (2) Möjlig bugg i firmware, men brytaren kan totalvägra ta bort direktassociationer när ...

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
WMR88 Väderstation med PC-koppling av Rolf Skrivet datum: fredag 04 september, 2015
WMR88 Väderstation med PC-koppling Bra enkel väderstation utan internt minne. Den kan anslutas med USB till dator som måste vara igång kontinuerligt för att logga data. Har ej provat medföljande programvara (påstods vara buggig i en del kommentarer på nätet) utan provat WSDL (en del strul) och Cumulus som fungerar klockrent.

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Fibaro Dimmer 2 FGD-212 av Mattias Skrivet datum: fredag 04 september, 2015
Fibaro Dimmer 2 FGD-212 Riktigt smidig med automatisk kalibrering. Klara stor variation på laster. Hade sedan tidigare 5 halogenspottar med separata transformatorer på skena, IKEA 365+ SÄNDA. Dessa har jag inte hittat någon z-wave dimmer som klarar av, men denna kalibrerade sig på en gång och fungerar utmärkt. Första z-wave dimmern med både leading och trailing edge dimming. Den klarar även extremt små laster. Har en armatur med 11W LED som den kalibrerade in utan problem. Dimmning från 0-100% är klockren.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Fjärrkontroll till 433MHz Tubmotor av Lars Skrivet datum: onsdag 02 september, 2015
Fjärrkontroll till 433MHz Tubmotor Fungerar bra och är ett måste för att ställa ändlägen på gardinen. Men ger ett tråkigt plastigt intryck och är onödigt klumpig.

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
RFXtrx433E USB 433.92MHz Transceiver av Lars Skrivet datum: onsdag 02 september, 2015
RFXtrx433E USB 433.92MHz Transceiver Håller med alla andra. Denna produkt är tusen ggr bättre än Nexa Tellstick DUO.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Paket för att styra rullgardin från IKEA/JYSK via Tellstick/RFXTrx/Fjärrkontroll - 12V av Lars Skrivet datum: onsdag 02 september, 2015
Paket för att styra rullgardin från IKEA/JYSK via Tellstick/RFXTrx/Fjärrkontroll - 12V Fungerar perfekt både med egna fjärren och RFXCOM. Kul att Jysk adaptrarna är gjorda med 3D-skrivare. 3D tekniken börjar komma på bred front nu. Saknar en guide för installation i Domoticz ihop med RFXCOM, tog lite tid att klura ut att T0 receiving måste aktiveras för att läsa in fjärrkontrollens ID som sen Domoticz använde för att sända/styra gardinen. Sen fick man ta bort T0 för att kunna köra Nexa etc. Tycker att den går både fort och tyst, samt enkelt att ställa ändlägena vilka verkar...

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Plugin Dimmer - BeNext av Fredric Skrivet datum: onsdag 02 september, 2015
Plugin Dimmer - BeNext Ganska kraftigt högfrekvent oväsen åtminstone från mitt exemplar. Kommer byta om möjligt eller skippa dimmers om de alla väsnas så. Funkar kanon i övrigt, elegant med in och utfadning mellan nivåer t.ex, med ställbar fade-tid.

Betyg: 3 av 5 stjärnor! [3 av 5 stjärnor!]
Wall_C Forever (Wall controller) - Popp av Fredric Skrivet datum: onsdag 02 september, 2015
Wall_C Forever (Wall controller) - Popp Allt är bra utom att själva tryckytan inte är ledad mer än på en axel. Det gör att det ofta är fel brytare av de fyra som klickar. Ok om man bara styr lampor... Dimning fungerar för övrigt också bra. Tråkigt att de lagt så få ören på själva tryckytans upphängning.

Betyg: 3 av 5 stjärnor! [3 av 5 stjärnor!]
Dimmer Socket - Everspring av Mattias Skrivet datum: tisdag 01 september, 2015
Dimmer Socket - Everspring Kunde varit slimmare och snyggare.

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Multisensor 6 - Aeon Labs av Erik Skrivet datum: måndag 31 augusti, 2015
Multisensor 6 - Aeon Labs Mindre och diskretare än jag trott, frun märkte inte ens att det var uppsatt=) Enkel att inkludera i en Zipabox Duo med fw.0.999.6. Temp, Motion, Humidity och Luminance fungerar bra från början. De andra två har jag inte testat än. Det enda jag gjort är att att minska på MOTION OFF INTERVAL som är inställt som standard på 240sek och ändrat WAKEUP INTERVAL för att spara batteri. Några fler sådana här sedan börjar hemautomatiseringen på allvar;-)

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Visar 1 till 10 (av 554 omdömen) Resultat Sidor:  1  2  3  4  5 ...  [Nästa >>] 

© 2015 m punkt nu Sverige AB