Philips

Lily White and Color Ambience Utökningskit 1x8W

Art.nr: 8718696167977
899 Kr
Lagerstatus: 3
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Lys upp din uteplats med fantastiska färger

Lily är en utomhusspotlight som är del av Philips Hue ekosystem. Denna spotlight har LED-ljuskälla med full färg och kan kontrolleras trådlöst som en del av ditt Phlips Hue-system. Sätt upp scheman, använd dig av "geo-fencing" så att belysnings tänds automatiskt när du kommer hem, eller kontrollera alla armaturer samtidigt med mobilen. Precis som alla andra produkter inom Hue color så har Calla tillgång till 16 miljoner nyanser av färg, allt för att du ska kunna skapa den mest fantastiska stämningen. Detta utökningspaket kommer med en förlängningskabel som du kan koppla samman två armaturer med. Vill du dock börja belysa din gård med Lily så rekommenderar vi Lily startpaket som även innehåller strömadaptern.


  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Utökningspaket till Lily Spike Base Kit bestående av:

1x Lily Spike med 0,5m kabel. Logiken sitter i lampan och varje lampa du ansluter till batterieliminatorn dyker upp separat i Hue-appen.

1x Strömadapter/förgrening för att kunna koppla in fler lampor. (Batterieliminator medföljer endast i startpaketet)

1x spjut/stativ för att kunna montera lampan i tex en rabatt

1x väggfäste för att kunna montera lampan på en vägg.

Upp till 5 lampor och 7 förlängningskablar kan totalt anslutas till en batterieliminator. Ingen förlängningskabel ingår i paketet.

Hue White and Color Ambiance

Hue White & Color Ambiance har med vår teknik väldigt många möjligheter! Med ett knapptryck kan du välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen. Skapa en trevlig stämning genom att dämpa belysningen i takt med dygnet eller synkronisera belysningen i takt med din favoritlåt. Spara ner dina favoritinställningar så att du enkelt kan skifta från det ena till det andra. Här sätter verkligen användaren gränsen då det finns obegränsade möjligheter att göra vardagsbelysningen till en enastående upplevelse.

Säkerhet och bekvämlighet

Armaturen tänds eller släcks automatiskt när du antingen kommer hem eller går hemifrån. Du kan dessutom ställa in en timer som styr när lamporna skall släckas på fasta eller slumpmässiga tidpunkter. Via en app på din onlineuppkoppling kan du styra all din hembelysning.

Dekorativ utomhusbelysning


Utomhusbelysning kan förbättra trädgårdens eller uteplatsens utseende, stilfullt belysa gångstigar eller skapa den perfekta omgivningen för de där minnesvärda kvällarna med familj och vänner. Den ger ett varmvitt energibesparande ljus för en trivsam atmosfär.

Dimbar via Philips Hue Bridge
Watt: 8W/lamp
Lumen: 640 lumen/lamp
Inkluderade lampor: 1
Höjd: 19,4cm
Längd; 8,4cm
Bredd: 7,0cm
IP klassning: IP65

IP-klassning: IP65
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här