Philips

Hue LightStrips Plus Bundle 2+1m

Art.nr: 8718699625856
968 Kr
Lagerstatus: 70
Leveranstid: 1-3 Vardagar
Ej betygsatt ännu

Lightstrip Plus, paket med 2 meter + 1 meter

Den mest flexibla ljuskälla du kan tänka dig. Forma den, fäst den på valfri fast yta och förläng den upp till 10 meter genom att lägga till 1-meterstillägg. Har ett urval bland 16 miljoner färger som du hittar i Hue-appen och sedan är det att bara välja rätt ljus efter ditt humör. Utöver färgglada ljus kan man välja bland en serie vackra, naturliga vita ljus.

 • Tipsa
  Tipsa en vän
 • Önska
Dela:

Lightstrip Plus, paket med 2 meter + 1 meter förlängning

Forma och böj
Hue LightStrip Plus är den mest flexibla ljuskälla du kan tänka dig. Du kan forma remsan i nästan vilken form som helst och använda tejpen på baksidan för att sätta fast den på en stabil yta. Du kan ifall det behövs minska din till valfri storlek på saxmarkeringarna och bara enkelt klippa av den. Integrera LightStrips i möbler som exempelvis under köksskåp. Är en oerhört mångsidig ljuskälla som kommer att bidra med nytt ljus åt ditt rum.


Hue White and Color Ambiance
Hue White & Color Ambiance har med vår teknik väldigt många möjligheter! Med ett knapptryck kan du välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen. Skapa en trevlig stämning genom att dämpa belysningen i takt med dygnet eller synkronisera belysningen i takt med din favoritlåt. Spara ner dina favoritinställningar så att du enkelt kan skifta från det ena till det andra. Här sätter verkligen användaren gränsen då det finns obegränsade möjligheter att göra vardagsbelysningen till en enastående upplevelse.


Ljus
Välj bland 16 miljoner färger i Hue-appen som passar just ditt humör. Har enhetliga ljusfärger oavsett antalet förlängningar. Dessutom kan du ställa in valfri nyans av vitt ljus, från kalla energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus.

ZigBee
Philips Hue är baserad på ZigBee. ZigBee är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning i hemmet med låg strömförbrukning. Nya uppdateringar och förbättringar sker trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten av programvaran.

Ljusdynamik
Hue-ekosystemet är helt öppet för utvecklare och ett ständigt växande antal program utvecklas för Hue-produkter. Detta har resulterat i kreativa och imponerande belysningsscheman som gör det möjligt att synkronisera belysningen med din favoritmusik för sedan sätta fart på festen.


Trådlös anslutning

Philips Hue-bryggan är tillräckligt för att hantera upp till 50 lampor. Dessutom i Philips Hue-systemet kan du ansluta upp till 10 tillbehör som förstärker ljusupplevelsen.

 • Längd: 200cm + 100cm
  Höjd: 0,5 cm
 • Bredd: 1,45 cm
 • Kan förlängas upp till 10m
  Delbar var 33cm
  Effekt: 20,5 W LED
  Nätström: intervall 100 V–240 V, 50-60 Hz
 • Garanti: 2 år
Omdömen (0)
Du måste logga in för att kunna skriva omdömen Logga in
 • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

  Bli först med att skriva ett!

Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här