Webehome Larm med Z-wave Gateway

Smart Inbrottslarm inklusive en Z-Wave Gateway och anslutningsmöjlighet för Telldus Live, IP Kameror och Securitas larmcentral

Till Larmboxen går det att ansluta upp till 288 trådlösa och 3 trådbundna larmtillbehör fördelat på 90 zoner varav 10 kan vara separat larmade. Larmet har tre lägen: Larmat i bortaläge, larmat i hemmaläge (skalskydd) och avlarmat. Vid larm skickas push/sms meddelande till alla användare.

Larmboxen har inbyggd siren, batteribackup och sabotageskydd och är EN-50131-1 godkänd, nivå 2 (Europanormen för trådlösa larmsystem). Den kommunicerar med larmsensorer på ett trådlöst larmprotokoll inom 868 Mhz bandet. Frekvensen är övervakad och kan utlösa ett sabotagelarm och något försöker störa ut dess radiosignaler. Alla larmenheter är batteridrivna eller har batteribackup för att säkerställa att det fungerar en tid även vid strömavbrott.

Larmet är alltid uppkopplad till WeBeHome tjänsten. Kostnadsfria appar ingår för IOS och Android. Det går också att ansluta larmet till Securitas AB’s larmcentral med fria väktarutryckningar. Läs mer på http://www.webehome.com/se/securitas>www.webehome.com/se/securitas

Utöver larmet ingår även WeBeHome’s Z-Wave Home Gateway HG2+. Det är en Z-Wave Plus certifierad gateway som är en helt integrerad del av WeBeHome lösningen. Du kan lätt lägga upp automatiska åtgärer som t.ex. släcker belysning som är ansluten via Z-Wave enheter när du larmar på.

Lösning har fantastiska möjligheter att skapa egna larmåtgärder, händelsestyrda åtgärder, scenarios och tidsstyrda åtgärder för att automatisera och underlätta vardagen.

Läs mer om alla möjligheter med WeBeHome på www.webehome.com

FiltreraUtvalt från fyndhörnan