SWIBE

SWIBE Detect - WIFI kamera och inbrottslarm

Art.nr: SVNDH-IPC-CX6E
1 290 Kr
Lagerstatus: 9
Leveranstid: 1-3 Vardagar

SWIBE Detect är mer än bara en övervakningskamera.

Det som skiljer SWIBE från mängden av liknade produkter är att företaget garanterar att ingen data som lagras i SWIBE-appen hamnar utanför EU. Inte nog med det, erbjuder SWIBE svensk support och garantier för sina produkter. SWIBE har även specialbyggt en utomhustrafo (230V IN till 2x5,5V USB UT) i kapsling (säljs separat HÄR) som är godkänd av Elsäkerhetsverket för utomhusanvändning.

* Kommunicera med besökare via SWIBE-appen som skyddar din dataintegritet, erbjuder svensk support och garantier

* Inbyggd mikrofon & högtalare, 110dB sirén med strålkastare

* Mörkerseende: 10m

* Video: Full HD 1920 x 1080p

* Rörelsedetektion: Ja

* IP65 Väderbeständig

* Spara upp till 50 % bandbredd och utrymme tack vare H.265 komprimering

* Specialbyggd utomhustrafo (230V IN till 2x5,5V USB UT) i kapsling (säljs separat) som är godkänd av Elsäkerhetsverket för utomhusanvändning

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

SWIBE Detect är en IP65 certifierad trådlös nätverkskamera som baseras på hårdvaran från Dahua Techonology. Men till skillnad från andra kameror som använder samma hårdvara, har SWIBE adderat en massa extra värden till sitt varumärke, bl.a. genom att garantera att ingen data hamnar utanför EU i SWIBE-appen samt erbjuda svensk support och garantier för sina produkter. SWIBE har även specialbyggt en utomhustrafo (230V IN till 2x5,5V USB UT) i kapsling (säljs separat HÄR) som är godkänd av Elsäkerhetsverket för utomhusanvändning.

Med sin inbyggda intelligenta rörelsesensor för säker detektering även i mörker (upp till 10 m) som arbetar effektivt även för att eliminera falsklarm, strålkastaren och 110 dB sirén som avskräcker och påkallar uppmärksamhet kan du vara säker att ditt hem är i trygga händer.

Inbyggd strålkastare och 110 dB sirén håller tjuvarna borta medan tvåvägsljud kommunikationsfunktion låter dig kommunicera med besökare enkelt via SWIBE- appen. Med sina dubbla WiFi antenner med MIMO teknologi för stabilare anslutning spelar kameran in och lagrar allt material automatiskt i molntjänsten och tack vare H.265 komprimering sparar du upp till 50 % bandbredd och utrymme!

Busenkel installation i appen gör att du kan komma igång snabbt och ha full koll på ditt hem via manuell kontroll oavsett vart du är. Kameran filmar i Full HD, fångar detaljer noga med en upplösning på 1080p och har inbyggd mikrofon & högtalare (tvåvägs ljud) som låter dig kommunicera med besökare eller din familj som befinner sig i närheten av kameran.

SWIBE Detect stödjer upp till 128 GB lokal lagring och erbjuder molntjänst så att du alltid har tillgång till alla dina kameror, så länge det finns internet.

* Wi Fi: IEE 802.11b/g/n, 100m öppen sikt

* Nätverksansluten övervakningskamera

* Dubbla antenner, 2x2 MIMO

* Höjd: 7,5 cm

* Bredd: 8,4 cm

* Djup: 19,77 cm

* Vikt: 308 gr.

* Inbyggd mikrofon & högtalare, 110dB sirén

* Mörkerseende: 10m

* Upp till 25/30 fps (Bilder per 16 x digital zoom

* Vidvinkel: 111 °°(H), 58 °°(V), 133 °°(D) 

* Upplösning: Full HD 1920 x 1080p

* Rörelsedetektion: Ja

* Lins: F/2.8

* MicroSD kortplats, max 128 GB

* Bildsensor: CMOS

* Video: Ja

* Optimaltemperatur: 20 C --+50 C, <95% luftfuktighet

* IP65 Väderbeständig

* Push-notis funktioner