• Stöd för Z-wave plus.
 • Stöd för Z-wave plus.
 • Stöd för Z-wave plus.
 • Stöd för Z-wave plus.
Danalock

Produkten har utgått: Danalock V2 Scandi - Bluetooth and Z-Wave+ - BTZW150

Art.nr: BTZW150
2 595 Kr
Denna produkt finns för närvarande ej i lager.
Lagerstatus: 0
Leveranstid: -
Omdömen (1)
Danalock V2 SCANDI är låset för det smarta hemmet! Anpassat för Sverige/Norge/Danmark.

OBS 1 - För att låset ska kunna detektera manuell upplåsning/låsning måste tumvredet röra sig när låset manövereras med nyckel. Om så inte är fallet...
 • Tipsa
  Tipsa en vän
 • Önska
Dela:
HC2
HC Lite
HomeSeer
Razberry
Vera
Zipabox
ZNet Lite V1/V2
HG2
Nexa

Denna produkt har utgått hos tillverkaren och produceras ej längre.

Ny version kommer efter sommaren.

Danalock V2 SCANDI är låset för det smarta hemmet! Anpassat för Sverige/Norge/Danmark.

OBS 1 - För att låset ska kunna detektera manuell upplåsning/låsning måste tumvredet röra sig när låset manövereras med nyckel. Om så inte är fallet kommer låset att tappa kalibrering när dörren låses upp eller låses med nyckel.

OBS 2 - Vid installationen är det viktigt att metallpinnens längd anpassas enligt instruktioner i manualen. Om så inte sker är risken stor att låsets motor eller kugghjul går sönder.

Adapterplattor för att montera låset asymetriskt medföljer, vilket gör det möjligt att montera låset på dörrar där låset sitter nära kanten.

 • Inga nycklar behövs. Lås eller lås upp dörren med din smartphone.
 • Tillåt besökare permanent och tidsbegränsad åtkomst genom appen.
 • Få veta när barnen kommer hem. Övervaka när de kommer och går via aktivitetsloggen på din smartphone och dator.
 • Interagera med andra system och smarta-hem enheter.
 • Världsomfattande hemkontroll. Styr ditt lås från var som helst i världen.
 • Enkel installation. Enkel åtkomst.
 • Elegant och minimalistisk skandinavisk design.

Du behöver inte längre gömma nycklar under mattan!
Du kan nu låsa och låsa upp din dörr med din smartphone. Du behöver inte ens ta upp din smartphone från fickan. Så länge du har den med dig, kan du ställa in Danalock att låsa upp dörren när du närmar dig din bostad och att låsa automatiskt direkt efter att du klivit innanför dörren.

Permanent och begränsad åtkomst.
Ge familjen snabb och enkel åtkomst med deras smartphones. Tillåt städhjälp, hantverkare och gäster tidsbegränsad eller återkommande åtkomst och få aviseringar när låset används och av vem.

Diskret och hållbar med dansk design.
Danalock kombinerar elegans och minimalism hos skandinavisk design ? med en ram av massiv anodiserad aluminium och senaste Bluetooth och Z-Wave teknik. Diskret dansk design som är gjord att hålla.

Enkel att installera. Enkel att använda. Danalock är ett smart lås för eftermontering på nästan alla dörrar som vem som helst kan utföra på några minuter. Därefter installeras en Danalock-app på din smartphone på några sekunder. En guide tar dig sedan genom kalibrering och inställningar av din Danalock.

Lås och lås upp med användarknappen, med TwistAssist funktionen eller med din smartphone. Med automatisk upplåsning när du närmar dig bostaden och automatiskt låsning efter att du har klivit in.

Full kontroll över huset. Z-Wave: Utöka kontrollen av ditt smarta hem med en Danalock, den perfekta ingången för dina kommandon i ditt smarta hem. Danalock fungerar sömlöst med andra enheter i ditt smarta hem, och all kommunikation är hårt krypterad ? ingen kan hacka sig in i ditt hem.

Lång batteritid.
Danalock har en genomsnittlig batteritid på upp till ett år, utan behov av extern strömkälla. Vid användning av Z-Wavefunktionaliteten kan batteriets livslängd förkortas beroende på inställningar i ZWave-gatewayen.. Batteristatus kan enkelt visas med appen eller i ZWavegatewayen.

Låset använder 4st CR123A-batterier som medföljer. Nya kan köpas här

Z-Wave plus: Ja
Omdömen (1)
Du måste logga in för att kunna skriva omdömen Logga in
4 1
 • Skrivet av: Martin

  Funkar utmärkt. Var lite pilligt att få på plats. Vidare så verkar nycklarna som delas ut till övriga permanenta inneboende att invalideras efter ett tag, även om dom ska vara permanenta (-1 stjärna). Zwave funkar som en klocka. Dock inte riktigt lika säker lösning out-of-the-box. Upprördes lite tidigare på att låset inte registrerade manuell upplåsning, men som beskivs på m.nu så måste innervredet vridas, annars kan Danaloc rimligtvis inte registrera detta. Inga konstigheter alltså. Skall införskaffa fler :)