-27%
Nedis

Smart LED-Lampa Varmvit GU10 - 5W - 380 lumen - 2700K

Art.nr: WIFILW11CRGU10
149 Kr 109 Kr
Lagerstatus: 8
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Kampanjvara.

Wi-Fi Smart LED-lampa | Varmvit | GU10

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Ta kontrollen över din belysning med denna smarta lampa som ansluts direkt till din trådlösa/Wi-Fi-router för att erbjuda fjärrstyrning som en del av ditt automationssystem för hemmet.

Enkla att installera

Du behöver inte ha några förkunskaper eller vara van vid teknik för att få lamporna att fungera. Allt du behöver är en Wi-Fi-router, vår intuitiva app och Nedis® trådlösa smarta lampor. Inga extra tillbehör eller någon hub behövs för att komma igång med hemautomation med Nedis lampor.

Kontrollera lampans ljusstyrka

Anslut dem till ditt nätverk så kan du styra ljusstyrkan  via din smartphone eller surfplatta. Och om du vill styra belysningen supersmart kan du även styra dem med din röst via Amazon Alexa eller Google Home.

Ställ in scheman och para ihop med andra smarta produkter
Ställ in scheman för när lampan ska tändas eller skapa stämningsscener på ett ögonblick genom att para ihop den här lampan med andra produkter från Nedis® SmartLife-serien.

Miljövänlig - Ditt hem blir inte bara smartare, det blir också miljövänligare

Ditt hem blir inte bara smartare, det blir också miljövänligare. Dessa energieffektiva lampor har en maximal strömförbrukning på 5 W, men de ger en effekt på runt 360 lumen, vilket är samma som de flesta 50 W-lampor. Eftersom storleken och utseendet liknar traditionella GU10- lampor kan du använda dina befintliga GU10-lampor och behöver inte skaffa nya armaturer.

Om Nedis® SmartLife

Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter – såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga Wi-Fi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt.Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.

Effekt: 5 W
Angivet ljusflöde: 380 lm
Energiförbrukning per 1 000 tim: 5 kWh
Lampans angivna livslängd: 25000 h
Spänning: 220 - 240 VAC
Trådlös teknik: Wi-Fi
Bas: GU10
Belysningsfärg: 2700K