Nedis

Smart LED-Lampa Fullfärg och varmvit E14 - 4,5W - 350lumen

Art.nr: WIFILC10WTE14/WIFILC11WTE14
149 Kr
Lagerstatus: 3
Leveranstid: 1-3 Vardagar
WiFi Smart LED-lampa | Fullfärg och varmvitt | E14
  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Ta kontrollen över din belysning med denna smarta lampa som ansluts direkt till din trådlösa/Wi-Fi-router för att erbjuda fjärrstyrning som en del av ditt automationssystem för hemmet.

Enkla att installera

Du behöver inte ha några förkunskaper eller vara van vid teknik för att få lamporna att fungera. Allt du behöver är en Wi-Fi-router, vår intuitiva app och Nedis® trådlösa smarta lampor. Inga extra tillbehör eller någon hub behövs för att komma igång med hemautomation med Nedis lampor.

Kontrollera lampans ljusstyrka och färg

Anslut dem till ditt nätverk så kan du styra ljusstyrkan och välja vilken färg lampan ska lysa med via din smartphone eller surfplatta. Och om du vill styra belysningen supersmart kan du även styra dem med din röst via Amazon Alexa eller Google Home.

Ställ in scheman och para ihop med andra smarta produkter
Ställ in scheman för när lampan ska tändas eller skapa stämningsscener på ett ögonblick genom att para ihop den här lampan med andra produkter från Nedis® SmartLife-serien.


Om Nedis® SmartLife

Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter – såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga Wi-Fi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt.Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.

Effekt: 4,5 W
Angivet ljusflöde: 350 lm
Energiförbrukning per 1 000 tim: 4,5 kWh
Lampans angivna livslängd: 25000 h
Spänning: 220 - 240 VAC
Trådlös teknik: Wi-Fi
Bas: E14
Belysningsfärg: RGB+2700K