LittleBits

LittleBits Gizmos & Gadgets Kit 2nd Edition

Art.nr: GizmosKit
2 795 Kr
Lagerstatus: 1
Leveranstid: 1-3 Vardagar
GÖR SKÄRMTID TILL LÄRANDETID. Ta ungarnas beroende av skärmtid och gör det till passion för fysiskt uppfinnande, problemlösning och kreativitet. Det första kitet med Bluetooth trådlös teknik låter barn bygga uppfinningar OCH styra dem med en...
  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:
GÖR SKÄRMTID TILL LÄRANDETID. Ta ungarnas beroende av skärmtid och gör det till passion för fysiskt uppfinnande, problemlösning och kreativitet. Det första kitet med Bluetooth trådlös teknik låter barn bygga uppfinningar OCH styra dem med en smart enhet (tablet eller smartphone, IOS eller Android). Låt STEM/STEAM-lärande sträcka sig utanför klassrummet och in i hemmet med 16 uppfinningar för barnen att bygga direkt ur lådan. Lägg till funktioner i din smartphone eller platta, såsom kamera, touchskärm och gyroskop för många timmars lek och lärande. För att försäkra oss om att detta är galet kul, har vi utvecklat och testat kitet tillsammans med riktiga barn!

PRODUKTFUNKTIONER Senaste teknologi Den splitternya Bluetooth Low Energy Bit låter uppfinningar drivas av trådlös teknologi. Barnen kan nu luta, skaka eller trycka på sin enhet för att styra sina skapelser! Superenkla kontroller Kontrollera Bits med den smarta enhetens sensorer och touchskärm och använd Bits för att ta bilder och för att visa data på enheten. Allt är återanvändbart Lektiden tar aldrig slut, eftersom Bitsen är återanvändbara! Unga uppfinnare kan bygga en skapelse, sedan ta isär den för att skapa något nytt från scratch. Gör dina egna leksaker Utmana barnens kreativitet och låt dem uppfinna något helt nytt! Eller lägg till leksaker som LEGO® till dina uppfinningar för att ge dem superkrafter.

The Gizmos & Gadgets kit includes: