-14%
Philips

Hue White DIM kit 9W A60 E27

Art.nr: 8718696785331
279 Kr 240 Kr
Denna produkt finns för närvarande ej i lager.
Lagerstatus: 0
Leveranstid: -

Trådlös strömbrytare och fjärrkontroll i ett

Hue installationsfria kit från Philips används som smidig trådlös dimning och ingen installation behövs. Vilket innebär att du med detta dimningskit från Philips kombinerar en smart trådlös dimmer och en vit Philips Hue-LED ljuskälla. Hue-LED ljuskällan skruvas i din vanliga armatur hemma och slå sedan på ljuset. Ställ brytaren vart du vill och styr lampan med hjälp av den batteridrivna Hue-dimmerknappen.

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Detta paket innehåller:
1x Hue white 9W A60 E27
1x Hue DIM Switch

Stand alone
Med Dim Kit behöver du ingen gateway utan kan styra lampan med den medföljande fjärrkontrollen.

Installation
Den batteridrivna Hue-dimmern kan användas som vanlig väggströmbrytare. Installationen kräver inga kablar och går snabbt och enkelt till. Strömbrytaren är magnetisk vilket innebär att den kan användas som en fjärrkontroll, går att bära runt den då den inte sitter bara fast på väggen. Har en räckvidd på upp till 12 meter.


Styra
Efter att du installerar din trådlösa Philips Hue-dimmer kan du enkelt installera flera Philips Hue-lampor, upp mot 10 stycken och sedan styra dem alla samtidigt.


Philips Hue
Om du installerar en Hue-brygga i hemmet kan du integrera det trådlösa Philips Hue-dimmerpaketet i systemet via Philips Hue-appen. Styr belysningen från din smarttelefon eller surfplatta och ställ in timer, meddelanden, larm och mycket mer.


Denna produkt från Philips Hue har sedan mitten av 2019 blivit uppdaterad med en ny funktion som tillåter dig att kontrollera din Hue-belysning med en Bluetooth-koppling (kräver ingen Hue-brygga), utöver den redan existerande WIFI möjligheten (kräver Hue-brygga). För att göra steget in lättare in i systemet, kan du nu koppla dina ljuskällor till en speciell Hue Bluetooth applikation som ser ut och känns precis som den originella appen, fast med färre funktioner. Nu kan du välja upp till 10 olika ljuspunkter i ditt boende och sen pröva på Philips Hue så mycket du vill, innan du bestämmer dig för att kanske köpa en Hue brygga och uppdatera hela systemet till full funktionalitet. Väljer du att pröva på Hue via Bluetooth kommer allt ”smart hem”-funktionalitet dock inte försvinna! Förrutom Philips Hues accessoar Hue Switch, kommer du även att kunna koppla dina lampor till både Google Home och Amazon Alexa och på så vis styra dina lampor med rösten, precis som att du haft en Hue-brygga i hemmet.


För att läsa med om hur du tar stegen in i Philips Hue, och hur den tillagda funktionen med Bluetooth-kontroll kommer att fungera, besök Philips Hue här: https://www2.meethue.com/en-us/app/bluetooth

Sockel: E27-skruvsockel
Formfaktor: A60
Livslängd: 25 000  timmar
Färgtemperatur: 2 700 K (varmvit)
Wattal: 9 W

Ljusflöde

Lumental: 806 lm
Uppgraderbar programvara
Starta: Omedelbart 100 % ljusflöde
Höjd: 110  mm
Bredd: 61  mm

Spänning: 230V AC 50Hz
Typ av montering: E27 Lampsockel
Typ av Lampa: White - 2700K
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här