-23%
Philips

Econic Hue White and Color Ambience Pedestal Svart 15W 230V

Art.nr: 8718696170595
1 299 Kr 999 Kr
Lagerstatus: 1
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Kampanjvara. 

Econic är en modern och unik familj med utomhusarmaturer som är en del av ekosystemet Philips Hue. Familjen består av en pollare, en piedestal och tre vägglyktor. Med fantastisk design som fokuserar på 360 graders ljus, kommer den Econic som du väljer att belysa dina utomhusytor med fantastiskt ljus. Används Philips Hues funktionalitet för att skapa ljusscheman, eller ställ in i applikationen att din belysning ska välkomna dig hem efter en dag på jobbet. Med tillgång till över 16 miljoner olika nyanser, tillåter Econic dig att måla sin utomhusplats i färg och skapa den perfekta atmosfären.  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

32cm hög belysningspedestal för fast installation 230V. 


Econic är en modern och unik familj med utomhusarmaturer som är en del av ekosystemet Philips Hue. Familjen består av en pollare, en piedestal och tre vägglyktor. Med fantastisk design som fokuserar på 360 graders ljus, kommer den Econic som du väljer att belysa dina utomhusytor med fantastiskt ljus. Används Philips Hues funktionalitet för att skapa ljusscheman, eller ställ in i applikationen att din belysning ska välkomna dig hem efter en dag på jobbet. Med tillgång till över 16 miljoner olika nyanser, tillåter Econic dig att måla sin utomhusplats i färg och skapa den perfekta atmosfären.

Hue White and Color Ambiance

Hue White & Color Ambiance har med vår teknik väldigt många möjligheter! Med ett knapptryck kan du välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen. Skapa en trevlig stämning genom att dämpa belysningen i takt med dygnet eller synkronisera belysningen i takt med din favoritlåt. Spara ner dina favoritinställningar så att du enkelt kan skifta från det ena till det andra. Här sätter verkligen användaren gränsen då det finns obegränsade möjligheter att göra vardagsbelysningen till en enastående upplevelse.

Säkerhet och bekvämlighet

Armaturen tänds eller släcks automatiskt när du antingen kommer hem eller går hemifrån. Du kan dessutom ställa in en timer som styr när lamporna skall släckas på fasta eller slumpmässiga tidpunkter. Via en app på din onlineuppkoppling kan du styra all din hembelysning.

Dekorativ utomhusbelysning


Utomhusbelysning kan förbättra trädgårdens eller uteplatsens utseende, stilfullt belysa gångstigar eller skapa den perfekta omgivningen för de där minnesvärda kvällarna med familj och vänner. Den ger ett varmvitt energibesparande ljus för en trivsam atmosfär.

Dimbar via Philips Hue Bridge
Watt: 15W/lamp
Lumen: 1 150 lumen/lamp
Inkluderade lampor: 1
Höjd: 32,2cm
Längd; 16,3cm
Bredd: 16,3cm
IP klassning: IP44

IP-klassning: IP44
Spänning: 230V AC 50Hz
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här