Nedis

Smart strömbrytare - Enkel - WiFi

Art.nr: WIFIWS10WT
299 Kr
Lagerstatus: 4
Leveranstid: 1-3 Vardagar
WiFi Smart ljusomkopplare | Enkel
  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Traditionella strömbrytare för lampor blev just ännu smartare. Med den här smarta väggströmbrytaren för lampor kan du fjärrstyra och automatiskt styra belysningen.

Enkel att installera

Strömbrytaren kan användas för att styra lampan genom att använda touchknappen på den. Men den gör också att du kan ansluta den direkt till din Wi-Fi-router och få kontroll över lampan från din smartphone, surfplatta eller med rösten, när den används tillsammans med Amazon Alexa eller Google Home.

Schemalägg och para ihop

Med den intuitiva appen som är hjärnan bakom den här smarta väggströmbrytaren för lampor kan du para ihop den här lampan med andra produkter för att skapa den perfekta stämningen i rummet med ett enda kommando, eller ställa in lampan att tändas automatiskt – perfekt om du ska vara bortrest några dagar.

Diskret

Dess glasfront är snygg, lätt att rengöra och smälter in i inredningen, men den diskreta enheten är tillräckligt kraftfull för elektriska lampor på upp till 300 W.

Om Nedis® SmartLife

Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter – såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga Wi-Fi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt. Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.

Montage: Montering på Vägg
App tillgänglig för: Android™ & iOS
Kompatibel med: Nedis® SmartLife
Antal utgångar: 1
Spänning: 110 - 240 VAC
Material: Glass
Djup invändigt: 25 mm
Hålavstånd monteringsplatta: 60 mm
Höjd: 86 mm
Bredd: 86 mm
Utvändigt djup: 10 mm
Färg: Vit
Max. strömutgång: 300 W
Trådlös teknik: Wi-Fi