Nedis

Smart Grenuttag - 3x Jordade uttag - 4x USB - Wifi

Art.nr: WIFIP310FWT
499 Kr
Lagerstatus: 3
Leveranstid: 1-3 Vardagar
Wi-Fi smart grenuttag | 3x Schuko typ F | 4x USB | 10 A
  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Förgreningsuttag som ansluts direkt till din WiFi-router och ger dig möjlighet till fjärrstyrning och schemaläggning av tre enheter.

Enkel installation gör att du kan slå på och stänga av dina enheter och schemalägga dem via din smartphone. Du kan även använda röststyrning med Amazon Alexa och Google Home.

Den har stöd för en total strömförbrukning på 3840 W (240 V/16 A) och kan användas som ett fristående förlängningsuttag eller paras ihop med andra Nedis® SmartLife-produkter för att skapa ditt smarta hem.

Om Nedis® SmartLife Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter – såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga WiFi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt. Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.