-10%
Philips

COL Hue Go

Art.nr: 8718696173992
829 Kr 746 Kr
Lagerstatus: 2
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Lys upp tillvaron med 16 miljoner färger

Den unika Philips Hue Go lampan som ger ljus vart du än går med den utan att behöva ett eluttag. Lys upp och sätt färg på väggarna eller din favorit möbel hemma, hur länge som helst om den är i kopplad i ett eltag. Hue Go drivs med ett laddningsbart batteri, som räcker upp till 3 timmar efter 1,5 timmes laddning. Den mest mångsidiga lampan som lyser upp väggarna med vitt ljus eller upp till 16 miljoner färger.

 • Tipsa
  Tipsa en vän
 • Önska
Dela:

Hue White and Color Ambiance
Hue White & Color Ambiance har med vår teknik väldigt många möjligheter! Med ett knapptryck kan du välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen. Skapa en trevlig stämning genom att dämpa belysningen i takt med dygnet eller synkronisera belysningen i takt med din favoritlåt. Spara ner dina favoritinställningar så att du enkelt kan skifta från det ena till det andra. Här sätter verkligen användaren gränsen då det finns obegränsade möjligheter att göra vardagsbelysningen till en enastående upplevelse.


Sprid ljus
Lampans fantastiska funktion-går att flytta runt lampan som du vill och vart du vill i hemmet. Med ett ljusflöde på 300 lumen är Hue Go den mest mångsidiga lampan i hemmet. Sätt färg på väggarna genom ljuset som lyser upp i upp till 16 miljoner färger. Välj mellan olika toner av vitt, från varmt till kallt. Kopplar du bort den från elnätet blir Hue Go en bärbar ljuskälla.


Batterihantering
Drivs med ett laddningsbart internt batteri som kan räcka upp till 3 timmar efter 1,5 timmes laddning. Koppla bara bort Hue Go från elnätet och ta med den var som helst i hemmet. Kan även styras i bärbart läge genom din smarttelefon eller surfplatta.


Kontrollera produkten
Genom att aktivera ljusinställningar som du gör genom att trycka på smartkontrollen på produkten, kan du välja mellan sju olika ljuseffekter. Den första är funktionellt varmtvitt ljus, den andra är kallt energigivande dagsljus och sedan fem naturliga dynamiska ljuseffekter. De fem ljus inställningar är; meditation, mysiga levande ljus, söndagskaffe, förtrollad skog och nattligt äventyr. 


ZigBee
Philips Hue är baserad på ZigBee. ZigBee är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning i hemmet med låg strömförbrukning. Nya uppdateringar och förbättringar sker trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten av programvaran.

Ljusdynamik
Hue-ekosystemet är helt öppet för utvecklare och ett ständigt växande antal program utvecklas för Hue-produkter. Detta har resulterat i kreativa och imponerande belysningsscheman som gör det möjligt att synkronisera belysningen med din favoritmusik för sedan sätta fart på festen.


Trådlös anslutning

Philips Hue-bryggan är tillräckligt för att hantera upp till 50 lampor. Dessutom i Philips Hue-systemet kan du ansluta upp till 10 tillbehör som förstärker ljusupplevelsen.


Hue Bluetooth

Denna produkt från Philips Hue har sedan mitten av 2019 blivit uppdaterad med en ny funktion som tillåter dig att kontrollera din Hue-belysning med en Bluetooth-koppling (kräver ingen Hue-brygga), utöver den redan existerande funktionaliteten som kräver en Hue Bridge (brygga). För att göra steget in i systemet lättare, kan du nu koppla dina ljuskällor till en speciell Hue Bluetooth applikation som ser ut och känns precis som den originella appen, fast med färre funktioner. Nu kan du välja upp till 10 olika ljuspunkter i ditt boende och sen pröva på Philips Hue så mycket du vill, innan du bestämmer dig för att kanske köpa en Hue brygga och uppdatera hela systemet till full funktionalitet. Väljer du att pröva på Hue via Bluetooth kommer allt ”smart hem”-funktionalitet dock inte försvinna! Förrutom Philips Hues accessoar Hue Switch, kommer du även att kunna koppla dina lampor till både Google Home och Amazon Alexa och på så vis styra dina lampor med rösten, precis som att du haft en Hue-brygga i hemmet.

För att läsa med om hur du tar stegen in i Philips Hue, och hur den tillagda funktionen med Bluetooth-kontroll kommer att fungera, besök Philips Hue här: https://www2.meethue.com/en-us/app/bluetooth

 • Höjd: 7 cm
 • Längd: 12 cm
 • Bredd: 12 cm
 • Nätström: intervall 100 V–240 V, 50-60 Hz
 • Antal lampor: 1
 • Wattstyrka på medföljande lampa: 6 W
 • Lumen: 520
 • Lampans livslängd: upp till 20 000 timmar
 • Dimbar armatur
 • Skyddsklass: II – dubbelisolerad
 • Garanti: 2 år
Spänning: 12-24V beroende på modell - Batterieliminator medföljer.
Typ av Lampa: White and Color Ambience
Lämplig för Hue Entertainment: Ja
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här