Philips

COL Bloom White

Art.nr: 8718291488668
679 Kr
Denna produkt finns för närvarande ej i lager.
Lagerstatus: 0
Leveranstid: -

Styr belysningen direkt via en smarttelefon

Fantastisk lampa från Philips Hue som skapar omgivningsbelysning, vilket är ett perfekt sätt att markera specifika möbler och detaljer med i hemmet. Enkel att flytta runt och placera, kallas för plug baserad lampa som innebär att den bara behöver ett eluttag så fungerar den och ger ett magiskt ljus. Lamporna kan ställas in så de tänds eller släcks när du är borta för säkerheten av ditt hem.

 • Tipsa
  Tipsa en vän
 • Önska
Dela:

Hue White and Color Ambiance
Hue White & Color Ambiance har med vår teknik väldigt många möjligheter! Med ett knapptryck kan du välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen. Skapa en trevlig stämning genom att dämpa belysningen i takt med dygnet eller synkronisera belysningen i takt med din favoritlåt. Spara ner dina favoritinställningar så att du enkelt kan skifta från det ena till det andra. Här sätter verkligen användaren gränsen då det finns obegränsade möjligheter att göra vardagsbelysningen till en enastående upplevelse.


Färg
Färglägg världen med ljus, välj bland ett färgschema med massor av färger. Det går dessutom installera så att du får ett mjukt uppvaknande med gradvis ökande ljusstyrka samt sköna ljuseffekter för att markera favorit möblerna hemma. Genom färgschemat kan du avbilda med hjälp av din favoritbild den perfekta färgscenen.


Kontroll via smarta enheter
Genom att anslutna till din Philips Hue-brygga, kan du styra belysningen trådlöst från alla rum i hemmet eftersom du synkroniserar dina lampor. Skapar omgivningsbelysning och är ett perfekt sätt för att markera specifika möbler och detaljer i hemmet. Är en plug-baserad produkt, som enkelt går att flytta runt och placera där ett eluttag finns. Därmed sköts all kontroll av ljus från din smarttelefon eller surfplatta.


Säkerhet och bekvämlighet
Armaturen tänds eller släcks automatiskt när du antingen kommer hem eller går hemifrån. Du kan dessutom ställa in en timer som styr när lamporna skall släckas på fasta eller slumpmässiga tidpunkter. Via en app på din onlineuppkoppling kan du styra all din hembelysning.


ZigBee
Philips Hue är baserad på ZigBee. ZigBee är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning i hemmet med låg strömförbrukning. Nya uppdateringar och förbättringar sker trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten av programvaran.


Hue-ekosystemet
Genom Hue-bryggan kan du installera 50 ljuskällor eller armaturer. Som sedan styrs genom Philips Hue-appen som finns för iOS och smarta android-enheter.


Ljusdynamik
Hue-ekosystemet är helt öppet för utvecklare och ett ständigt växande antal program utvecklas för Hue-produkter. Detta har resulterat i kreativa och imponerande belysningsscheman som gör det möjligt att synkronisera belysningen med din favoritmusik för sedan sätta fart på festen.


Smart kontroll
Upptäck ändlösa möjligheter genom att ansluta till Philips Hue-bryggan. Via Hue appen kan du styra ljuset från din smarttelefon eller surfplatta. Ställa in timer, larm, anmälningar- allt för att uppleva de bästa med Philips Hue. 

 • Höjd: 10,1 cm
 • Längd: 12,6 cm
 • Bredd: 13 cm
 • Nätström: intervall 100 V–240 V, 50-60 Hz
 • Antal lampor: 1
 • Wattstyrka på medföljande lampa: 8 W
 • Lampans livslängd: upp till 12 000 timmar
 • Dimbar armatur
 • LED, 18 V
 • Skyddsklass: II – dubbelisolerad
 • Garanti: 2 år
Spänning: 12-24V beroende på modell - Batterieliminator medföljer.
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här